Gratis diagnose schakelrobot

 

Heeft u problemen met de schakelrobot en/of versnellingsbak? Voor een gratis diagnose zonder afspraak, ook voor een reparatie/revisie kunt u direct contact opnemen met onze planner Job Nass onder tel.nr.: 0318 525833

Schakelrobot Kapot nu revisie/reparatie ?

Een schakelrobot is de bediening van uw handbak, waar bij normale auto’s zelf gekoppeld en geschakeld moet worden neemt de robot dit van u over.
Door het aansturen van verschillende kleppen door middel van solenoids word de handgeschakelde versnellingsbak in de juiste versnelling gezet.
Tevens moet het hydraulisch druklager aangestuurd worden door de schakelrobot om de koppeling vrij te geven zodat de robot van versnelling kan wisselen.
Om deze overbrenging tot stand te brengen is het sytsteem gescheiden in 2 hydraulische delen.
Het hydraulisch druklager word aangestuurd door DOT4 vloeistof dit een zeer dunne olie die ervoor zorgt dat de versnellingsbak vrij gegeven word om te kunnen schakelen.
Het andere deel van de schakelrobot werkt op hydraulische olie deze is niet geschikt voor het hydraulische druklager.
In de versnellingspook in uw auto zit een computer die elektronisch een signaal afgeeft aan de schakelrobot, deze weet dan of die moet opschakelen/ terugschakelen of koppelen/ ontkoppelen.

Bij veel van de bovenstaande systemen komen problemen voor, lekke seals, kapotte solenoids, kapotte druk accumulators, kapot hydraulisch druklager, lekke pakkingen etc.

Wij kunnen gebruik maken van onze gratis diagnose met daaropvolgend een de mogelijkheden en een offerte neem dan contact met ons op.

Bediening van een schakelrobot.

Bediening van een schakelrobot

Schakelrobot problemen ?

Storing diagnose schakelrobot

Ruil, revisie, reparatie schakelrobot.

Voor een afspraak, vragen en gratis diagnose bij schakelrobot problemen kunt u contact opnemen met Job Nass onder tel.nr.: 0653570656
vermeld u alstublieft dat u via deze site contact opneemt

Schakelrobot Specialist NL

Tel.: 06-53570656

E-mail:schakelrobot@outlook.com